ICTr-CE felmérés

okt 27, 2023 | Hírek, ICTr

Tisztelt Turisztikai Szolgáltató! 

Az Innovatív Kerékpárutak Közép-Európában (ICTr-CE) nemzetközi projekt keretében egy online felmérést készítünk a szlovén Primorska egyetem turisztikai tanszékének irányításával, amelynek célja egy üzleti modell és foglalható turisztikai termékek kifejlesztése a Vasfüggöny útvonalon (EuroVelo 13). A projekt emellett egy mentorprogramon keresztül támogatja a helyi turisztikai szolgáltatókat. 

Kérjük, hogy támogassa munkánkat az ICTr-CE felmérési űrlap kitöltésével! Ez körülbelül 10 percet vesz igénybe, és segít nekünk információt szerezni az általános és a kerékpározáshoz kapcsolódó szolgáltatásokról és készségekről.

A kérdőív az alábbi linken érhető el:

https://1ka.arnes.si/a/cbe1908f?language=32

Amit kínálunk cserébe:

– Megkapja a „Vasfüggöny-útvonal szükségletelemzés” eredményeit tartalmazó végleges jelentést, amely 8 ország kkv-inak visszajelzései alapján készült; 

– Elsőbbségi hozzáférést kap a projekt által kínált, és az egyes országokban megvalósított mentorálási és képzési programokhoz igényei szerint;

– Amennyiben érdekli, részt vehet a hamarosan induló Iron Curtain Trail menedzsment modellben. Ez magában foglalja például a foglalási platformokhoz való elsőbbségi hozzáférést. 

Köszönjük szépen a részvételt, és várjuk a további jó együttműködést ebben az izgalmas, transznacionális uniós projektben!