Térségi turisztikai szereplők figyelem!

máj 29, 2024 | Hírek

Cégünk a kezdetektől fogva aktív szerepet vállal az Amazon of Europe (Európa Amazonas-a) határokon átnyúló turisztikai desztináció kialakításában és annak komplex fejlesztésében, melynek célja, hogy a Mura, Dráva és részben a Duna menti, több országot érintő UNESCO által védett terület eredményesebben tudjon megjelenni a nemzetközi (kerékpáros) turisztikai piacon.

Szeretnénk felhívni (elsősorban Baranya, Somogy és Zala Vármegyei) turizmusban érintett partnereink figyelmét az “AoE Hub” elnevezésű- online platformra, amely a Smarter AoE című, az Európai Unió COSME programjának keretében került létrehozásra. Az online platform elsődleges célja a desztináción belül, de különböző országok területén található turisztikai szereplők (kiváltképp turisztikai a kis- és középvállalkozások) hálózatosodásának, kapcsolatépítésének elősegítése. A hub tagság az információhoz jutást és jövőbeli együttműködések lehetőségét kínálja elsősorban, valamint a tagok megjelenítésre kerülnek az Amazon of Europe (Európa Amazonas-a) turisztikai desztináció térképen, ami egy nemzetközi színtű nyilvánosságot tud biztosítani.

Az AoE Hub regisztráció az alábbi linken található oldal alján lévő, online regisztrációs űrlap kitöltésével és elküldésével történik. 

Az AoE Hub-ba történő belépés díjmentes.